Despre Noi

Perdele si Draperii

         

           KYRA Decor a luat naştere în anul 1994 indentificând nevoia clienţilor de a beneficia de un pachet complet de servicii.

Evoluţia noastra a luat amploare în momentul în care am ales să mărim atelierul, pentru a putea acorda o atenţie sporită noilor proiecte, şi am decis să punem mai mult accent pe partea de confectionare de perdele, draperii şi alte materiale textile utilizate în decoratiunile interioare.

 

          Pentru că ne gândim la timpul dumneavoastră preţios, vă venim în întampinare cu o echipă care să vă consilieze în proiectul dumneavoastră de la alegerea materialului, măsuratori, confectionare, pană la pasul final, montajul. Calitatea executiei este impecabila, datorită profesioniştilor noştri cu experientă îndelungată în domeniu. Dispunem de o paletă largă de materiale în stoc sau la comandă.

           Echipa noastră de croitori şi confectioneri realizează atăt lucrări simple cu efecte absolut maiestuoase, cât şi lucrări ample executate minutios şi precis la masina de cusut sau 100% manual.

 

Pentru hoteluri, pensiuni, restaurante, baruri, cluburi, etc. KYRA Decor propune colecţii de perdele şi draperii, şi alte materiale textile, uşor de întreţinut, potrivite spaţiului pe care doriti să-l amenajaţi:

 

- perdele şi draperii

- jaluzele orizontale/verticale

- galerii şi accesorii

- pernuţe decorative

- cuverturi de pat

- lenjerii de pat

- materiale de tapiţerie pentru scaune, fotolii, canapele

- huse detaşabile pentru scaune, fotolii, canapele

- feţe de masă, şervete, naproane

 

Se poate crea la comanda broderie pe ţasături şi materiale, astfel fiecare lucrare fiind unică, personalizată.

 

Pentru a vă convinge , vă invitam să ne faceţi o vizită la magazinul nostru cu o vechime de 30 de ani de activitate in domeniu, aflat în incinta complexului Bucur Obor (vezi harta - link) intrare nr. 7, latura Colentina, lângă magazinul ALTEX.

Vrei să schimbi faţa locuinţei fără mari investiţii? E simplu: începi întotdeauna cu perdelele!
Perdelele şi draperiile din bumbac sau din organza sunt la mare căutare în acest sezon. Cele din bumbac te fac să te simţi departe de temperaturile de afară, iar organza e un...


Te muti in casa noua?
Alege perdele si draperii asortate cu restul amenajarii         O casa fara perdele este o casa goala, neprimitoare. Acest lucru se observa cel mai...


Vrei sa achizitionezi decoratiuni pentru ferestre?
De stiut ! - Perdelele fixeaza discret lumina; in functie de material (voal simlu sau brodat, organza, shantung, fibre naturale sau in amenstec cu poliester) pe cand dreaperiile...


Blog    Perdele    Draperii    Galerii    Contactati-ne    SiteMap
Copyright © 2011 Kyradecor.ro Toate drepturile rezervate